Némi humoros indítás után bemutatkoznék: Koci vagyok Skóciából. Két hónapja költöztem ki is tegnap óta egy pocsék sör megivása közben felmerült egy ötlet, hogy mi lenne ha kategorizálnám azokat a brit, skót és welsh söröket, melyekkel esténként találkozom. Csak a szokásos rutinmunka: íz, illat, rosszabb esetben szag, ár, dizájn és eredet. Kár, hogy most jutott az eszembe, de talán néhányatoknak majd nagy segítséget jelenthet a jövőben, ha majd egy jó hideg Ale-t akartok inni Nagy-Britanniában, esetleg sört.

Nem titkoltan nagy sörös voltam otthon is, imádtam a speckó ízeket. Személy szerint a szlovák, cseh és német sörök feküdtek a legjobban, de néhány magyar is jól tudott esni egy forró nyári este a szabadban vagy inkább a szarrá melegedett panelban.Ebben a blogban inkább az Ale söröket fogom bemutatni, természetesen fotókkal és a már fent leírt szempontokkal. 

Mit is mondhatnék még?
Cheers!

Szerző: Koci1981  2013.05.30. 17:22 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://englishbeers.blog.hu/api/trackback/id/tr865336243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása